Boekmanstichting

De Boekmanstichting is het onafhankelijke kenniscentrum voor kunst- en cultuurbeleid in Nederland. Al vanaf de oprichting in 1963 verzamelen, analyseren, duiden en delen we data en informatie over de cultuursector. Met onderzoek en activiteiten inspireren en informeren we kunstenaars, onderzoekers, beleidsmakers en bestuurders over ontwikkelingen in het culturele veld.

Vacatures bij Broekmanstichting

Over de Boekmanstichting

In de bijna zes decennia sinds de Boekmanstichting in 1963 werd opgericht, hebben we ons ontwikkeld tot hét onafhankelijke kenniscentrum voor kunst, cultuur en beleid in Nederland. Toekomstgericht en up-to-date. Onafhankelijk en nieuwsgierig. Met zicht op lange lijnen en het brede perspectief. We hebben in de loop der jaren aan een stevige basis gewerkt om op door te bouwen. Tegelijkertijd blijven we vernieuwen om aansluiting te blijven vinden bij een wereld die snel en op vele manieren verandert.

Juist in deze turbulente tijd met de pluriforme samenleving van vandaag is het van belang de grote maatschappelijke waarde van kunst en cultuur zichtbaar te maken en te versterken. Door toekomstige trends tijdig in beeld te brengen en beleidsmakers, bestuurders, onderzoekers en professionals in de culturele sector te ondersteunen met informatie en kennis. Dát is en blijft onze opdracht.

Daartoe verzamelen, analyseren en verspreiden we informatie en kennis, en dragen we bij aan de informatiebasis onder het cultuurbeleid. We informeren én inspireren met onderzoek, trendanalyses, publicaties en aansprekende activiteiten. Zo maken we de culturele sector sterker en verbreden we het draagvlak voor kunst en cultuur.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij de Boekmanstichting

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages van Boekmanstichting in Amsterdam die op dit moment aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

10 dec 2020 344 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Boekmanstichting jouw rating
1 2 3 4 5