BOAG B.V.

BOAG is sinds 1989 een onafhankelijk en pragmatisch advies- en managementbureau dat gericht is op het realiseren van vastgoedoplossingen die de bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers versterken.

BOAG

Over BOAG

Wij leveren integrale adviezen die afgestemd zijn op de ambities en mogelijkheden van onze klanten. Met ongeveer 50 medewerkers op onze locatie in Rotterdam verzorgen wij al ruim 30 jaar advies en management door heel Nederland.

Onze activiteiten hebben betrekking op de gehele vastgoedcyclus van initiatief tot en met realisatie, beheer en gebruik. Wij ondersteunen klanten bij strategische vraagstukken, proces en projectmanagement, kosten- en duurzaamheidadvies, facilitaire- en onderhoudsvragen. Het leveren van integraal advies en dienstverlening gebaseerd op kwaliteit en kennis van de markt staat bij ons centraal. Hierbij zorgen wij altijd voor de optimale verbinding tussen mens, gebouw en gebruik.

BOAG is veelzijdig met carriéremogelijkheden

Ben je student, starter of professional met een technische achtergrond? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Naast opleiding en ervaring vinden we de juiste instelling minstens zo belangrijk. Als je beschikt over een ondernemende instelling en prima kunt samenwerken, dan zijn er veel mogelijkheden voor jou binnen ons bedrijf.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij BOAG B.V.

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij BOAG die momenteel aangemeld staan op dit platform. Als er geen vacatures staan, meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef BOAG B.V. jouw rating
1 2 3 4 5