Blue Dragon

Wij zijn Blue Dragon. Wij helpen merken tot grote hoogte te laten stijgen. Dat doen we op het raakvlak van creativiteit, technologie en connectiviteit. Daar waar écht bijna alles kan om meer impact uit de communicatie te halen.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Blue Dragon in Den Bosch

Over Blue Dragon

By combining creativity, technology and insights, we empower brands to skyrocket.

Voor ons vak is dit een geweldig tijdperk. Alle ingrediënten zijn er om samen fantastische dingen te doen. Want als je creativiteit, technologie en inzichten goed combineert, kan bijna alles. Wij zijn een groep specialisten die niets anders doet dan dat. Samen met de kennis en kwaliteiten van onze klanten zorgen we voor een kettingreactie waarin we elkaar voortdurend versterken.

...and then you spit fire.

Firestarters

Billy Joel had ooit een wereldhit met 'We didn't start the fire'. Nou, dat nummer gaat dus niet over ons. Want wij starten het vuur wél. En we zorgen dat het aan blijft. Die track van The Bloodhound Gang is dus eigenlijk veel meer van toepassing op ons team.

Blue Dragon in vogelvlucht

50+ enthousiaste specialisten. Vanuit bourgondisch Den Bosch en innovatief Eindhoven werken wij samen met klanten aan een ideale ervaring voor hún klanten. Of dat nu is met een user friendly website, slimme online marketing oplossingen of een merkconcept dat de toon zet. Want als je inzichten combineert met creativiteit en technologie krijg je een samenstelling die niet anders dan succesvol kan zijn. Deze elementen vormen samen de brandstof voor Blue Dragon en onze firestarters (in de volksmond collega's genoemd).

(online) Marketing en communicatie vacatures bij Blue Dragon

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Blue Dragon in Den Bosch die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

09 nov 2021 177 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Blue Dragon jouw rating
1 2 3 4 5