Blink

Blink is een jonge educatieve uitgeverij met passie voor kinderen, jongeren en onderwijs. Blink heeft succesvolle kindermerken (Bobo, Okki, Wild van Freek en National Geographic Junior) en ontwikkelt innovatieve, digitale lesconcepten waarbij het bereiken van de leerling het uitgangspunt is. Onze lesmethodes zijn erop gericht om leerlingen te prikkelen, nieuwsgierig te maken en vooral veel zelf te laten ontdekken.

Blink

Over Blink

Onze missie

Blink is een open plek in het wolkendek, waar het licht doorheen breekt. Voor ons staat ‘een blink’ voor dat moment waarop je ineens iets kunt of ontdekt dat je daarvoor nog niet beheerste, voor een sprong in je persoonlijke ontwikkeling.

Blinken staat ook voor glanzen, schitteren, stralen. En dat is wat past bij onze missie: kinderen uitdagen om zichzelf en hun talenten te ontwikkelen en de wereld te ontdekken. Dit doen we samen met ouders en leraren.

Voelen is onthouden

Hoe zorg je er voor dat je ieder kind aanspreekt vanuit zijn eigen talent? Hoe stimuleer je de ontwikkeling van ieder kind nu echt? Wij snappen hoe moeilijk dat is. Daar willen wij het verschil maken. Iedere dag weer zijn we nieuwsgierig en leergierig en kijken we met een frisse blik naar de drijfveren van kinderen en jongeren en hoe we de juiste snaar kunnen raken. Want als je iets eenmaal echt hebt gevoeld, onthoud je het ook. Dat is onze passie en door deze aanpak zijn we in staat steeds weer vernieuwende (digitale) concepten te ontwikkelen.

Co-creatie

Ontwikkelen doen we samen. Niet vanuit kantoor, maar door kinderen en jongeren op te zoeken. We gaan voortdurend met ze in gesprek, kijken mee achterin de klas, bezoeken kinderen en hun ouders thuis. We creëren samen. Tijdens alle fases van het proces.

We leggen de lat hoog en gaan in alle opzichten voor de hoogste kwaliteit. Daarom betrekken we ook de beste en meest bijzondere docenten, experts, onderzoekers en creatieven. Want een concept is pas succesvol wanneer we dé blink zien in de ogen van een kind. Wanneer een concept daadwerkelijk bijdraagt aan zijn of haar ontwikkeling. Dat is onze drijfveer.

Marketing en communicatie vacatures bij Blink

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Blink die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Blink jouw rating
1 2 3 4 5