BlackDesk

BlackDesk is een jong, creatief marketingbureau uit Goes, Zeeland. BlackDesk is een full-service marketingbureau. We leveren creatieve out-of-the-box marketing oplossingen.

BlackDesk

Over BlackDesk

We vinden het belangrijk dat deze oplossingen een duidelijk doel voor ogen hebben en overeen komen met het lange termijn perspectief van uw bedrijf. Zo willen we uw bedrijf vooruit helpen. We beheersen alles tussen advies en realisatie. Realisaties (vormgeving, webbouw, fotografie en videografie) vinden dan ook bij BlackDesk plaats. Daarnaast houden we ons bezig met campagnes, online en offline marketing. Online maken we veel gebruik van social media kanalen zoals Facebook. We zijn praktisch, energiek en zitten vol creatieve energie. Het team van BlackDesk bestaat uit een groep jonge creatievelingen met een hoop in hun mars.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij BlackDesk

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij BlackDesk die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures en stages bij de Nederlandse Beroepsvereniging van film- en televisiemakers BlackDesk in Goes.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef BlackDesk jouw rating
1 2 3 4 5