Bitcoin Meester

Crypto toegankelijk, transparant en veilig maken, dat is onze missie! We zijn nog maar een jong bedrijf maar groeien hard. Inmiddels werken we met meer dan 50 enthousiaste medewerkers aan ons platform. Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste professionals. Dit zorgt voor een fijne informele werksfeer!

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Bitcoin Meester in Aalsmeer

Over Bitcoin Meester

Bitcoin Meester is opgericht in 2017 en heeft een kantoor in Aalsmeer. Wij zijn een fintech organisatie met internationale ambities.

Bitcoin Meester maakt het mogelijk voor gebruikers om diverse cryptovaluta te kopen, verkopen en bewaren. Bitcoin Meester is broker marktleider in Nederland en bedient meer dan 200.000 actieve gebruikers wereldwijd die iedere dag meer dan 200 verschillende cryptovaluta verhandelen.

Ons team werkt elke dag aan ons platform om het nog beter en meest gebruiksvriendelijk te maken. Ontwikkelingen binnen de crypto branche gaan hard, wij zijn daarom continu bezig om onze diensten aan te vullen, te verbeteren maar bovenal om onze gebruikers een uitstekende ervaring te bieden.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Bitcoin Meester

Bekijk hieronder de (online) marketing en/of communicatie vacatures en stages bij Bitcoin Meester in Aalsmeer die momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures hieronder? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

04 apr 2022 305 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Bitcoin Meester jouw rating
1 2 3 4 5