Bisnez

Advies- en projectmanagementbureau voor verander- en optimalisatietrajecten op het gebied van bedrijfsprocessen, governance, informatie en control.

online marketing en communicatie vacatures bij Bisnez in Bergambacht

Over Bisnez

Organisaties helpen te veranderen. Dat is wat wij doen. Met onze aanpak maken we de verandering tastbaar en inzichtelijk. We starten de verandering, voeren hem door en zorgen ervoor dat deze in de organisatie wordt verankerd. Met elkaar zetten we verandering om in verbetering.

Wij opereren waar processen, governance, informatie en control samenkomen. Met ons team van adviseurs, project- en programmamanagers leveren we betrouwbare, praktische adviezen en oplossingen. Oplossingen waarmee onze opdrachtgevers sterk staan in de dynamiek van de wereld van vandaag en morgen.

Werken bij Bisnez

Wij geloven dat jij het beste tot je recht komt wanneer je werkt in een bedrijf dat je waardeert en waarbinnen jij jouw ervaring en ambities kwijt kunt. Binnen Bisnez ben je omringd door gelijkgestemde collega's. Het gaat om wie je bent en wat je kan. We hopen dat je mee wil bouwen aan onze organisatie. Want samen zijn we Bisnez. Heb je interesse in een uitdagende baan waarin jij jouw ambitie en drive kwijt kan?

Binnen Bisnez kun je niets worden, behalve goed in je werk. Onze organisatie heeft een platte structuur waardoor je via korte lijntjes makkelijk communiceert met je collega's. Heb je een idee? Gooi het in de groep. Als hechte en oprechte organisatie vol ambitieuze mensen vinden we jouw inbreng en collegialiteit belangrijk. We hebben iets over voor een ander en steunen elkaar in goede en slechte tijden.

Daarnaast houden we ook van sociale activiteiten en samen genieten! Skiën, fietsen, eten en drinken. Of samen events organiseren: we doen het graag (en het liefst samen), waardoor de verbondenheid groot is. Onze kernwaarden staan centraal in alles wat we doen:

  • Toekomstgericht
  • Menselijk
  • Zorgvuldig
  • Oprecht

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Bisnez 

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Bisnez die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

08 mrt 2021 191 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Bisnez jouw rating
1 2 3 4 5