Bierens Incasso Advocaten

Sinds de oprichting in 1952 is Bierens Incasso Advocaten wereldwijd uitgegroeid tot de meest aantrekkelijke incassopartner voor vorderingen in Europa. Gedreven door ons streven naar rechtvaardigheid voor de crediteur incasseren wij op basis van ‘No Win, No Fee’ 92% van alle vorderingen buitengerechtelijk.

Bierens Incasso Advocaten

Werken bij Bierens Incasso Advocaten

Verleg je graag je grenzen, houd je van uitdaging en weet je met creativiteit onze internationaal opererende organisatie te inspireren? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Bierens Incasso Advocaten is niet alleen uniek op het gebied van dienstverlening, maar we staan als bedrijf ook bekend om onze creatieve uitingen. Zeker in onze branches (advocatuur en incasso) die vaak een stoffig imago hebben, vallen wij op. Want stoffig, dat zijn wij zeer zeker niet! Creativiteit en gedrevenheid vind je in onze gehele organisatie terug. Of je nu met onze collega’s praat, door onze panden loopt of onze site bezoekt, wij zijn geen doorsnee advocatenkantoor.

Marketing en communicatie vacatures bij Bierens Incasso Advocaten

Hieronder vind je de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Bierens Incasso Advocaten die op dit moment aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Blijf dan op de hoogte van nieuwe uitdagingen bij Geodan door je aan te melden op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten .

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Bierens Incasso Advocaten jouw rating
1 2 3 4 5