BENK

Doelgroepen in beweging krijgen. Dat doen we bij BENK. Maar we zijn geen standaard activatiebureau. Wij geloven namelijk in de kracht van samenwerken. En dat hebben wij 14 jaar geleden Joint Marketing genoemd.

BENK

Over BENK

Wij ontwikkelen vanuit inzichten een relevante en onderscheidende strategie en conceptgedachte. Die vertalen we daarna door naar een creatief en impactvol activatieplan. De juiste content in het juiste medium op het juiste moment voor de juiste doelgroep! Hiermee bereiken, boeien en binden de consument.

Joint Marketing

De kracht van samenwerken begint al bij het eerste contact. Een klik vanaf het eerste uur, dat vinden we belangrijk. Onze Joint Marketing Managers zijn de regisseur van onze campagnes. We werken nauw samen met onze klanten én hun collega's.

Waarom alleen met marketing sparren over onze strategie en conceptgedachte als sales, trade marketing en communicatie eenzelfde doel nastreven? We haken ze aan, om de campagnes tot een groot succes te maken!

De kracht van samenwerken komt ook om de hoek kijken als we de activatiecampagne verder gaan uitwerken. Want vaak kunnen we het doel efficiënter en kwalitatiever bereiken als we een partnership aangaan. Denk bijvoorbeeld aan een collega-merk, een medium, een leisure of incentive aanbieder of een (nieuw) afzetkanaal. Meer impact, meer bereik.

Met ons brede netwerk aan partners halen we bij elke activatiecampagne de juiste experts erbij voor het beste resultaat.

Marketing en communicatie vacatures bij DENK

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures van DENK die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef BENK jouw rating
1 2 3 4 5