Belastingdienst

Zorgen dat Nederland blijft draaien. Dat doen wij. Werken bij de Belastingdienst is betekenisvol. Je zorgt ervoor dat ons land blijft draaien. Dat Nederland blijft ondernemen, leren én ontdekken. Of je nu fiscalist, accountant, ICT-specialist, inkoper, communicatieadviseur of data scientist bent: ontdek snel wat jij kan doen met jouw expertise.

online marketing en communicatie vacatures bij de Belastingdienst in Rotterdam

Over de Belastingdienst

Bij de Belastingdienst dragen we bij aan een financieel gezond Nederland. Dit doen we door zorgvuldig en eerlijk belastingen te heffen, te innen en te controleren. En door toeslagen uit te keren bij Toeslagen, goederenstromen te controleren bij de Douane en fraude en witwassen tegen te gaan bij de FIOD, de Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst. Maar ook door informatiedashboards te bouwen en apps te ontwikkelen die beschikbaar zijn voor iedere Nederlandse burger en elk Nederlands bedrijf. Dát doen wij.

Werken bij de Belastingdienst

De Belastingdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week in bedrijf. We dragen bij aan een financieel gezond Nederland. Dat doen we door zorgvuldig en eerlijk belastingen te heffen en te innen en toeslagen uit te keren. Daarnaast leveren we een bijdrage aan een financieel gezonde, concurrerende EU. Onze 30.000 medewerkers werken in kantoren verspreid over het hele land. Zij doen dit tegen een dynamische achtergrond van constant veranderende wetgeving en een groeiende hoeveelheid data.

online marketing en communicatie vacatures bij de Belastingdienst in Rotterdam

Werken bij de Belastingdienst is betekenisvol. Je zorgt ervoor dat ons land blijft draaien. Dat Nederland blijft ondernemen, leren én ontdekken. Dankzij het betekenisvolle werk van specialisten bij de Belastingdienst is er geld voor de zorg, het onderwijs, de cultuur en ons openbaar vervoer. Welke rol jij hierin kan spelen? Iedereen kan een bijdrage leveren vanuit zijn of haar expertise, of je nu student, starter of professional bent. Ontdek wat jij kan doen.

Marketing vacatures en communicatie vacatures bij de Belastingdienst

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages van de Belastingdienst die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief

 

17 aug 2021 360 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Belastingdienst jouw rating
1 2 3 4 5