Beercoo

Als regionaal schoonmaakbedrijf staat leuk werken bij ons voorop. Al ruim 30 jaar. Met medewerkers die werken met plezier en opdrachtgevers die het leuk vinden om zaken met ons te doen.

Beercoo

Over Beercoo

Beercoo Schoonmaakgroep telt 850 medewerkers en is actief in de randstad vanuit 2 vestigingen, in Bergschenhoek en Woerden. Wij gaan voor een leuke samenwerking met klanten én collega's. Positiviteit en een SMILE op het gezicht van iedereen waarmee wij samenwerken. Daar staan ons vrolijke smileylogo en de pay-off "da's leuk!" voor!

Wat voor bedrijf zijn we?

Wij gaan voor een SMILE bij klanten en collega's. Dat doen we door: leuk met elkaar om te gaan, te groeien door het volgen van opleidingen, successen samen te vieren, betrokken te zijn bij onze mensen en mooie resultaten te bereiken door gewoon te doen!

(online) Marketing en communicatie vacatures bij Beercoo

Ben jij benieuwd naar (online) marketing vacatures of communicatie vacatures en stages bij Beercoo? Hieronder zie je alle vacatures die momenteel aangemeld zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

22 jan 2020 357 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Beercoo jouw rating
1 2 3 4 5