Basicly

Basicly helpt het primair en voortgezet onderwijs om kinderen voor te bereiden op de digitale samenleving. Er ontstaan nieuwe banen, er wordt op een andere manier samengewerkt en er komen steeds nieuwe technologieën bij. Het is belangrijk om kinderen de kennis en kunde mee te geven om goed te kunnen functioneren in deze gedigitaliseerde samenleving.

Basicly

Over Basicly

 

Bij Basicly werken we sinds 2014 vol passie aan ons ultieme doel: zorgen dat elke leerling in Nederland klaar is voor de digitale wereld. Met onze totaaloplossing zorgen wij ervoor dat leerkrachten zelf aan de slag kunnen met digitale geletterdheid. Met eenvoudige lesmaterialen en toegankelijke werkvormen. Dat noemen wij digitale leer kracht! Zo blijft alle kennis en kunde binnen de school en bouwen we structureel aan de vaardigheden van leerlingen en leerkrachten. Ook hebben we daarnaast aandacht voor het organisatorische aspect van implementatie. Zo weet een school zeker dat digitale geletterdheid geen eendagsvlieg is, maar een blijvend onderdeel van hun aanbod.


Marketing vacatures en communicatie vacatures bij Basicly

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Basicly die momenteel aangemeld staan op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

13 aug 2019 469 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Basicly jouw rating
1 2 3 4 5