Basicly

Basicly maakt het voor elke leerkracht mogelijk om met digitale geletterdheid aan de slag te gaan. Dit doen wij door zelf lesmateriaal te ontwikkelen waar gratis gebruik van gemaakt kan worden. Dit lesmateriaal vind je op ons platform.

Basicly

Over Basicly

Basicly helpt het onderwijs om kinderen voor te breiden op de digitale samenleving. Dit doen wij door basis- en middelbare scholen te helpen bij het ontwikkelen van een visie op digitale geletterdheid. We stellen de docent centraal en bieden onderwijscontent om de implementatie van digitale geletterdheid in het onderwijs mogelijk te maken. We geven de docent hierbij persoonlijke begeleiding en bieden een online platform voor ondersteuning. Basicly geeft digitale geletterdheid een plaats in het onderwijs.

In de afgelopen vier jaar zijn wij aan de slag gegaan om IT aantrekkelijker te maken voor leerlingen. Zo stonden we zelf voor de klas en deden we ontzettend veel onderzoek naar verschillende IT ontwikkelingen. Deze kennis gebruiken wij om lesmateriaal te ontwikkelen dat afgestemd is op de digitale vaardigheden die leerlingen nodig hebben. Wij snappen heel goed dat het voor leerkrachten lastig kan zijn om met digitale geletterdheid aan de slag te gaan en daarom doen wij de voorbereidingen. Hoe doen we dit? Met eenvoudige content en toegankelijke werkvormen. Dat noemen wij digitale leer kracht!


Marketing vacatures en communicatie vacatures bij Basicly

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Basicly die momenteel aangemeld staan op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

13 Aug 2019 159 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Basicly jouw rating
1 2 3 4 5