Bambuu

Bambuu is een jong en bloeiend marketingbureau. Bloeien is de overtreffende trap van groeien en daarom staat bij Bambuu alles in het teken van BLOEI. Wij laten onze klanten bloeien en dit doen we door onze mensen te laten bloeien. Wij geloven er namelijk heilig in dat succes het resultaat van geluk is en niet andersom. Dit onderstrepen we door het aanstellen van een Chief Happiness Officer.

Bambuu

Over Bambuu

Bambuu is een van de snelstgroeiende digital marketing dienstverleners van Nederland.

Wij helpen kennisintensieve bedrijven met het bedenken en structureel uitvoeren van resultaatgericht online marketingbeleid.

Onze opdrachtgevers zijn de mooie bedrijven in hun branche. Duurder ook vaak. Ze hebben unieke kennis, ervaring en visie, die wij gebruiken om ze optimaal in de markt te zetten.

Dingen die we doen zijn bijvoorbeeld: strategische analyse en advies, veel content marketing, search, social media, website optimalisatie, conversieoptimalisatie, leadgen, marketing automation en lead nurturing.

Alles om onze opdrachtgevers met een winnend online marketing beleid klaar te stomen voor de toekomst.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Bambuu

Bekijk hieronder de vacatures en stages in het (online) marketing en/of communicatie vakgebied bij Bambuu die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Bambuu jouw rating
1 2 3 4 5