Avensus Nederland

Avensus is een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in Managed Cloud Services en High Grade Security. Onze klanten bevinden zich met name in de zorgsector en in de financiële dienstverlening; bijna twee uitersten wanneer het om communicatie gaat.

Avensus

Over Avensus

De exponentiële groei van nieuwe technologieën verandert onze maatschappij. Avensus versterkt haar klanten door vermindering van IT-complexiteit enerzijds en het beschermen van ‘s werelds meest waardevolle informatie anderzijds.

Het resultaat wordt altijd ingegeven door de doelstellingen van onze klant, die wij vanuit 2 businessunits onze expertise bieden:

  • Avensus Managed Cloud Services
  • Avensus High Grade Security

Onze medewerkers maken in deze technologiegedreven omgeving het grote verschil. Beide teams beschikken over de benodigde deskundigheid & betrokkenheid om tot het beste resultaat te komen.

Marketing vacatures en communicatie vacatures bij Avensus Nederland

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Avensus Nederland die momenteel aangemeld staan op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Avensus Nederland jouw rating
1 2 3 4 5