Avans+

Van Verpleegkunde tot Bedrijfskunde. Avans+ biedt ruim 200 postbachelor- en masteropleidingen aan op verschillende locaties in Nederland. Korte, maar ook langere trajecten binnen jouw eigen vakgebied.

online marketing en communicatie vacatures bij Avans+ in Breda

Over Avans+

Succesvol zijn is uiteindelijk het doel. Je volgt een programma bij Avans+ als je de ambitie hebt om meer te bereiken. Je wilt je ontwikkelen. Groeien in je werk en als persoon. En precies daar ligt ónze ambitie, jou helpen om het beste uit jezelf te halen.

De doelen van onze klanten zijn voor ons het uitgangspunt om samen meer te bereiken. Maar 'bereik meer' zien we ook als een opdracht aan onszelf. Het kan altijd beter. We werken continu aan vernieuwing, verandering en verbetering.

Bereik meer zet daartoe aan. Het geeft aan dat het nooit af of genoeg is. Dat je eisen moet stellen aan jezelf en aan elkaar. Dat we alles uit de kast halen om niet alleen heel goed te zijn maar ook om gezien te worden als het beste opleidingsinstituut voor de ambitieuze professional.

Avans+ zorgt persoonlijk voor groei

Deze zin vat op een kernachtige manier samen waar het om draait. Het persoonlijke is belangrijk bij Avans+, in vele opzichten. We doen er alles aan om te zorgen dat iedereen bij ons kan groeien en daarmee meer kan bereiken. Dat streven zit niet alleen in ons beleid, het zit vooral in onze aard; we zorgen daar persoonlijk voor.

Jouw werkomgeving bij Avans+

Een modern en professioneel kantoor op een goed bereikbare locatie in Breda. Ons kantoor is ruim opgezet en heeft flexibele werkplekken. Een inspirerende leer- en werkomgeving voor zowel onze deelnemers als onze medewerkers.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Avans+

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Avans+ uit Breda die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

28 jul 2021 1074 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Avans+ jouw rating
1 2 3 4 5