Autohaas

Autohaas is dealer van Volkswagen, Audi, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens, met vestigingen in Apeldoorn en Zutphen. Onze leasemaatschappij XLLease, Autohaas Autoverhuur en Schadecentrum Apeldoorn maken tevens deel uit van de Autohaas Groep.

Autohaas

Over Autohaas

Autohaas BV is officieel merkdealer en servicepartner van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Samen met de universele leasebedrijven voor zakelijke lease (XLLease) en private lease (XLEasy), het autoverhuurbedrijf (XLRent) en het schadecentrum (Schadecentrum Apeldoorn) maken wij deel uit van de Autohaas Groep. Totaal bestaat de Autohaas Groep uit ruim 250 gedreven medewerkers die waarde hechten aan de informele cultuur en korte lijnen binnen ons team.

Marketing en communicatie vacatures en stages bij Autohaas

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Autohaas die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Autohaas jouw rating
1 2 3 4 5