ArrangeGroup

Fijn dat jij er bent! Wij stellen ons graag even voor: wij zijn ArrangeGroup. Een Facility Management bedrijf, opgericht in 2000 en inmiddels uitgegroeid tot een facilitair ondernemershuis met bijna 250 medewerkers. Wij noemen onszelf Arrangers. Wij kennen onze klanten, versterken elkaar en werken met plezier samen. Door onze brede kennis en ervaring realiseren wij als kennispartner altijd een passende oplossing op het gebied van Facility Management.

ArrangeGroup

Over ArrangeGroup

ArrangeGroup creëert geluk

Als volwassen kennispartner realiseert ArrangeGroup oplossingen op het gebied van Facility Management. Wij kennen onze klanten, versterken elkaar en werken met plezier samen. Hierdoor kunnen wij altijd een passende oplossing bieden. Dit maken wij waar met al onze enthousiaste medewerkers die over de nodige kennis en ervaring beschikken. Wij noemen hen Arrangers. Zij zijn belangrijk voor ons en werken vanuit hun persoonlijke kracht en talenten. Zo leveren onze Arrangers een bijdrage aan zichzelf en aan ons allemaal.

Werken bij ArrangeGroup

Wat betekent het om te werken bij ArrangeGroup?

Bij ArrangeGroup staan drie kernwaarden centraal: Relatie, Ontwikkeling en Believe & Go For It. Naast (plezierig!) hard werken is er in onze hechte cultuur veel aandacht voor ontwikkeling en ontspanning. Wij werken met elkaar samen met als doel om continu te verbinden. Onze enthousiaste, gedreven en gepassioneerde medewerkers zetten graag een stapje extra, staan open voor hun persoonlijke ontwikkeling en hebben plezier in hun werk. Ook hechten wij waarde aan het kennen van medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk gebied. Als betrokken werkgever regelen wij passende en uitdagende opdrachten bij interessante opdrachtgevers.

Happiness op de werkvloer

ArrangeGroup gelooft in haar medewerkers. Wij noemen hen Arrangers. Zij bezitten het groene DNA en werken vanuit hun persoonlijke kracht en talenten. Zij zijn belangrijk voor ons en wij zijn zuinig op hen. Wij willen dan ook continu weten hoe het zit met het werkplezier en werkgeluk. Door middel van een happiness scan meten wij deze geluksbeleving. Een blije medewerker is voor ons iemand die met plezier naar zijn of haar werk gaat en zowel inhoudelijk als persoonlijk plezier, voldoening, trots en verbinding ervaart op de werkplek en met collega's. Wij geloven dat als je happy bent, je daardoor ook vitaler en productiever bent. Wij streven naar een happiness score van een 9 en gaan daar alles aan doen om dat te realiseren.

ArrangeGroup kantoor

(Online) marketing en communicatie vacatures bij ArrangeGroup

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij ArrangeGroup die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef ArrangeGroup jouw rating
1 2 3 4 5