APS IT-diensten

APS IT-diensten behartigt de belangen van het primair onderwijs op het gebied van ICT en onderwijs. Onafhankelijk van leveranciers en/of andere ICT ondersteunende bedrijven maken wij ons sterk voor alle speciaal onderwijs- en basisscholen in Nederland zodat zij tegen gunstige prijs en voorwaarden optimaal gebruik kunnen maken van ICT.

APS IT-diensten

Over APS IT-diensten

Al ruim 20 jaar is APS IT-diensten de vertrouwde partner voor zeer voordelige software en online diensten voor bijna alle basis- en speciaal onderwijs scholen en besturen in Nederland. Wij maken ons sterk dat zij tegen gunstige voorwaarden optimaal gebruik kunnen maken van ICT. Naast software en online diensten bieden wij ook training en advies aan op het gebied van ICT-infrastructuur en het gebruik van software en clouddiensten. De producten en diensten worden via de webwinkel apsitdiensten.nl aangeboden aan het basisonderwijs. Via schoolspot.nl kunnen (ouders van) leerlingen en medewerkers in het basisonderwijs ook profiteren van voordelige software, hardware, clouddiensten en cursussen voor eigen gebruik.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij APS IT-diensten

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij APS IT-diensten die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures en stages bij APS IT-diensten in Utrecht.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef APS IT-diensten jouw rating
1 2 3 4 5