Apollo & Leonardo Hotels

Wij zijn een hotelketen van 17 hotels in Nederland en België. Hier zijn we actief onder de vlag van Apollo Hotels & Leonardo Hotels. Onze hotels vind je op de mooiste locaties, van bruisende steden en dichtbij luchthavens tot locaties aan de kustlijn en in een groene omgeving. Op onze uiteenlopende locaties organiseren wij vele meeting & events.

Vacatures bij Apollo & Leonardo Hotels in Amsterdam

Over Apollo & Leonardo Hotels

Wij doen alles om onze gasten nog eens terug te laten komen. Wij zijn ons zelf en werken hard, met plezier. Gastvrijheid. zelfstandigheid en enthousiasme vinden we belangrijk. Onze gasten zijn onze passie en we zijn oprecht in hen geïnteresseerd! Maak jij van elke gelegenheid een feest door jouw gasten op een geheel eigen en persoonlijke manier te verrassen? Wij zoeken niet naar kennis, maar vooral naar jou. Wie ben jij en wat is jouw passie? Bekijk of jouw baan tussen onze vacatures staat en vertel ons jouw verhaal.

YOU'LL BE BACK

Wij zijn een jonge, innovatieve hotelketen die gelooft dat het anders kan. Wij geloven dat je mee moet bewegen met de wensen en behoeftes van de gast. Dat betekent dat er soms vast omrande regels overboord gegooid moeten worden. Want waarom alles standaardiseren, de gast is toch immers toch ook niet standaard? Apollo & Leonardo Hotels, we break the rules for you!

Wat kun jij van ons verwachten?

Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen; niet alleen professioneel maar groeien ook als persoon. Ongecompliceerd werken, bij ons leer je durven en doen. We houden niet van lagen en hokjes, wel van waardering. Naar eigen inbreng conventies breken in het belang van onze gasten. Voorop lopen & vernieuwen. En bovendien extra arbeidsvoorwaarden om af en toe de druk van de ketel te halen!

Apollo & Leonardo Hotels gelooft in jou!

Jezelf zijn en jezelf ontplooien. Bij ons staat ambitie, groei en ontwikkeling centraal. Onze eigen Academy biedt allerlei trainingen zowel klassikaal als online. Als nieuwe collega maak jij tijdens onze introductie training kennis met ons bedrijf en wat wij belangrijk vinden. Jouw buddy leert je "on the job" om te werken met de systemen die wij gebruiken om ons werk te doen. Daarnaast verzorgen wij trainingen voor medewerkers en leidinggevenden op het gebied van service, upselling, veiligheid, revenue, food & beverage, vaktechnische vaardigheden voor de keuken, leiderschap, gesprektechnieken maar ook persoonlijke coaching is mogelijk. Biedt de Apollo/Leonardo Academy niet de gewenste oplossing voor de toekomstvisie op jouw carriere? Dan is er ook een mogelijkheid om een persoonlijk ontwikkelplan op te stellen. De Apollo/Leonardo Academy zorgt ervoor dat jij met ons meegroeit. Een mooie kans voor jouw carrière!

Lekker in je vel bij Apollo Hotels & Leonardo Hotels!

Werken bij Apollo & Leonardo Hotels is lekker in je vel zitten. Vanwege je leuke baan, maar ook fysiek. Met Apollo Fit zorgen wij dat je mentaal en fysiek in balans bent. Tijdens lunch & diner krijg je gezonde, afwisselende maaltijden vol voedingsstoffen & vitamines. Je kunt ook af en toe druk van de ketel halen met onze secundaire arbeidsvoorwaarden. Met jouw Apollo Friends lidmaatschap overnacht je extra voordelig in onze hotels. Sporten kan tegen een sterk gereduceerd tarief, denk daarbij aan fitness, zwemmen en hardlopen. Apollo Fit biedt voor iedereen wat wils. Wij weten zeker dat je overloopt van energie en elke dag fluitend naar jouw werk gaat!

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Apollo & Leonardo Hotels

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Apollo & Leonardo Hotels die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staan er momenteel geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief!

05 feb 2021 1304 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Apollo & Leonardo Hotels jouw rating
1 2 3 4 5