ANWB

De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB is een vereniging die met een unieke mix van beïnvloedende en dienstverlenende activiteiten de belangen van haar leden behartigt op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd. Bij dat werk wil de ANWB een bijdrage leveren aan een duurzame ontwikkeling van de samenleving.

ANWB

ANWB: vier thema’s, één opdracht

In de langetermijnvisie van de ANWB staan vier thema’s centraal: hulpverlening voor jou, mobiliteit, verkeersveiligheid en vrije tijd. Dat doen we voor onze leden maar ook voor niet-leden. Eigenlijk werken we voor alle Nederlanders. We willen het voor iedereen mogelijk maken in vrijheid, veilig en met plezier onderweg te zijn. Bij alles dat we doen, gaan we uit van het win-win-winprincipe: levert ons werk een win op voor de samenleving, voor de leden en voor de ANWB?

ANWB is een vereniging en een bedrijf. Door de samenhang tussen onze verenigingsactiviteiten enerzijds en onze bedrijfsmatige activiteiten anderzijds, kunnen wij onze leden meer waarde bieden. Wij willen hen zo veel mogelijk betrekken bij ons werk.

ANWB is een sterk merk. Om sterk te blijven, is het ons streven om:

  • te vernieuwen – laten zien met welke innovaties de ANWB bezig is 
  • te verbinden – duidelijk maken dat wij begrijpen hoe belangrijk het is in vrijheid en met plezier onderweg te zijn 
  • te verbreden – laten zien dat we méér zijn dan de Wegenwacht 
  • te verjongen – jongere doelgroepen aanspreken 

Werken bij ANWB

Je bent van betekenis.

Een baan bij de ANWB is een baan bij een unieke organisatie. Een organisatie met 4 miljoen leden, die talloze producten en diensten levert voor onze mobiliteit en vrijetijdsbesteding. Met onderdelen als een verzekeringsmaatschappij, 83 winkels, een druk bezochte website, een reisorganisatie, de Alarmcentrale en de Wegenwacht®. Werken bij de ANWB is werken bij een A-merk organisatie, in een professionele, snel ontwikkelende en marktgerichte omgeving.

Marketing en communicatie vacatures bij de ANWB

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij de ANWB die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef ANWB jouw rating
1 2 3 4 5