AnalitiQs BV

AnalitiQs levert organisaties de kennis en inzichten om beter te kunnen beslissen en de juiste acties te nemen door slim gebruik te maken van data. We hebben ons gespecialiseerd in het voorspellen en verklaren van het gedrag van mensen. De mens als klant en de mens als medewerker. Door deze specialisatie schakelen we veelal met HR en Marketing professionals.

AnalitiQs

Over AnalitiQs

Wij geloven in de kracht van data. Vooral als data geïntegreerd wordt ingezet en leidt tot scherpe analyses en relevante inzichten. Door data slim te gebruiken kunnen organisaties de juiste beslissingen nemen en maximaal presteren.

AnalitiQs is enkele jaren geleden gestart met als doel om meer bedrijven de vruchten te laten plukken van data-analyse. De focus van AnalitiQs ligt op de analyse van mens data. De mens als medewerker of als klant. Binnen deze niche dekken wij de volledige analyse cyclus af. Van het omzetten van een businessvraag in een analysevraag naar het genereren, verzamelen en structureren van data. Van onderzoek en analyse tot de ontwikkeling van voorspellende modellen en implementatie van zelfsturende processen. Tevens ondersteunen we bij het neerzetten van systemen en processen voor data en analyse.

Marketing vacatures en communicatie vacatures bij AnalitiQs

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages van AnalitiQs die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief

31 jan 2020 1314 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef AnalitiQs BV jouw rating
1 2 3 4 5