Amuse

Amuse is een online platform en app voor de horeca voor een optimale horecabeleving. Ontwikkeld vanuit gastperspectief en in samenwerking met horecaondernemers, is Amuse dé interactieve entree naar een onvergetelijke horeca- en klantbeleving.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Amuse in Tilburg

Over Amuse

Met Amuse kan de gast eenvoudig én veilig een horecabezoek naar eigen wens finetunen: van het vinden van het juiste restaurant, het plaatsen van een reservering en het bekijken van de menukaart tot aan het bestellen en afrekenen via de eigen smartphone. En voor de horecaondernemer biedt Amuse alles wat ze nodig hebben om alles optimaal op de wensen van de gast af te stemmen. Zo krijgen gasten en horecaondernemers samen een ultieme grip op verwachting en beleving.

Met Amuse een topavond voor gast én ondernemer

Een onvergetelijke avond creëer je niet alleen met goed gezelschap, goed eten en een vriendelijke bediening. Een onvergetelijke avond zit in details: die kleine dingen die van een leuke avond een topavond maken. Daarbij draait het altijd om het afstemmen van de service op de wensen en verwachtingen van jouw gast, zodat deze zich begrepen voelt. En een topavond voor de gast, is een topavond voor de ondernemer.

Amuse is het digitale platform en de app voor de horeca om de beleving nog beter te maken. We zijn gelanceerd in maart 2020 en dus nog een echte start-up. Misschien niet de meest handige periode met twee jaar lockdowns in de horeca. Maar in plaats van stilzitten afwachten, hebben we Amuse continu doorontwikkeld. Inmiddels zijn we de meest divers ontwikkelde horeca-app met onder andere:

  • zoek- & vindplatform voor horecazaken
  • eigen restaurantpagina's met digitale menukaart
  • bestellen en betalen via QR
  • bestellen voor bezorgen/take away/to go
  • online reserveringsmodule
  • bar- & keukenmanagement
  • realtime druktemeter
  • evenement registratie 
  • en meer

We werken vanuit ons moderne kantoor in Tilburg, hebben vrijdagmiddagborrels in onze eigen bruine kroeg en zijn veelvuldig zelf in de horeca te vinden. Want dat is toch een vereiste om hier te werken, een liefde voor de horeca! Wil je meer weten of eens kennis met ons maken, kom gerust eens langs!

(online) Marketing en communicatie vacatures bij Amuse

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Amuse die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

21 feb 2022 704 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Amuse jouw rating
1 2 3 4 5