Amstelring

Amstelring (+/- 3500 medewerkers) is de zorgorganisatie voor intensieve en langdurige zorg aan huis, verpleeghuizen en verzorgingshuizen in Amsterdam en de regio Amstelland De Meerlanden. Wij zijn er voor ouderen, chronisch zieken en mensen met een lichamelijke beperking. Verpleging, verzorging en revalidatie gaan hand-in-hand met aandacht voor het welzijn van elk individu. Onze teams op locatie en van het hoofdkantoor, hebben volop de mogelijkheid om mee te denken en initiatieven te nemen om Amstelring verder te laten groeien.

Amstelring

Werken bij Amstelring

Bij onze organisatie horen dan ook professionals die iets willen betekenen voor anderen en die blijven bouwen aan een duurzame, leerzame en prettige werkomgeving. We werken vanuit passie om liefdevolle zorg te leveren aan onze cliënten en dat zoeken we ook in onze mensen. Vrijheid om je vak in te vullen én een goede balans tussen werk en privé. Dat is belangrijk. Daarom waait er een frisse wind door Amstelring. Ruimte voor ontwikkeling van medewerkers staat bij ons voorop!

Het hoofdkantoor van Amstelring is gevestigd in Amsterdam, vlakbij station Lelylaan, in het verzamelgebouw Ringpark.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Amstelring

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Amstelring die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Amstelring jouw rating
1 2 3 4 5