AMDAX

AMDAX is gevestigd in het financiële hart van Amsterdam, op Beursplein 5. We worden gedreven om mensen te helpen investeren in Bitcoin en andere crypto. We bieden particuliere en zakelijke cryptodiensten, toegang tot marktinformatie en investeringsmogelijkheden voor diverse digitale valuta. Onze dienstverlening is altijd afgestemd op de unieke omstandigheden van de klant.

Online marketing en communicatie vacatures bij AMDAX in Amsterdam

Over AMDAX

AMDAX biedt vanuit haar kantoor aan het Beursplein in Amsterdam verschillende cryptodiensten aan. Zowel vermogende particuliere als zakelijke klanten kunnen bij AMDAX crypto verzekerd in bewaring brengen, crypto aan- en verkopen, beleggen in passieve en actieve crypto beleggingsproducten en vermogensbeheer op maat afnemen. Daarnaast biedt AMDAX toegang tot marktinformatie en investeringsmogelijkheden voor diverse digitale valuta.

De dienstverlening is altijd persoonlijk, van de hoogste kwaliteit en op basis van de laatste ontwikkelingen in de markt.Wij bieden onze services aan op een manier die de privacy van onze klanten respecteert en volledig voldoet aan alle relevante wet- & regelgeving.

Met meer dan een decennium aan ervaring in het cryptodomein bevindt ons team zich in de unieke positie om klanten door het rijk van digitale valuta te leiden. AMDAX heeft daarmee als eerste cryptodienstverlener van Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank verkregen.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij AMDAX

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages bij AMDAX in Amsterdam die op dit moment aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Openstaande vacatures

01 Jun 2021 32 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef AMDAX jouw rating
1 2 3 4 5