AMDAX

AMDAX is gevestigd in het financiële hart van Amsterdam, op Beursplein 5. We worden gedreven om mensen te helpen investeren in Bitcoin en andere crypto. We bieden particuliere en zakelijke cryptodiensten, toegang tot marktinformatie en investeringsmogelijkheden voor diverse digitale valuta.

Online marketing en communicatie vacatures bij AMDAX in Amsterdam

Over AMDAX

AMDAX biedt vanuit haar kantoor aan het Beursplein in Amsterdam verschillende cryptodiensten aan. Zowel vermogende particuliere als zakelijke klanten kunnen bij AMDAX crypto verzekerd in bewaring brengen, crypto aan- en verkopen, beleggen in passieve en actieve crypto beleggingsproducten en vermogensbeheer op maat afnemen. Daarnaast biedt AMDAX toegang tot marktinformatie en investeringsmogelijkheden voor diverse digitale valuta.

Wat is onze grootste uitdaging?

Wij geloven dat cryptovaluta het financiële systeem radicaal gaan veranderen. Wij willen de pionier zijn die invulling geeft aan het concept van cryptobankieren op Europese schaal. De route daarnaartoe is de uitdaging van de komende jaren.

Werken bij AMDAX

AMDAX is een cryptohandels- en vermogensbeheerkantoor dat verschillende cryptodiensten aanbiedt binnen alle relevante wet- en regelgeving, en is de eerste cryptodienstverlener met registratie bij DNB. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij AMDAX crypto in bewaring brengen, crypto aan- en verkopen, beleggen in passieve en actieve cryptobeleggingsproducten, en vermogensbeheer op maat afnemen. De dienstverlening is persoonlijk, van hoge kwaliteit en gebaseerd op de laatste ontwikkelingen in de markt.

" Je wilt absoluut bij AMDAX komen werken als je gelooft in de ontwikkeling van het cryptodomein en als je bereid bent om in die wereld met ons mee te pionieren. We zoeken naar mensen met frisse energie die ambitieus zijn en een persoonlijke interesse hebben in crypto. Je moet niet bij AMDAX komen werken als je in een gespreid bedje wilt landen en een hele stabiele werkomgeving zoekt. "


Lucas Wensing - CEO

Ontwikkelen binnen het bedrijf

AMDAX groeit hard: binnen twee jaar willen we ruim honderd werknemers aannemen. Dat betekent dat we met een klein team grote stappen zetten en jij dus richting kunt geven aan de toekomst van AMDAX, en mee kunt groeien met de organisatie. Er ligt geen standaard ontwikkelplan voor je klaar, maar je krijgt de vrijheid om daar zelf richting aan te geven. In overleg bepalen we daar dan ook een budget en aantal uren voor.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij AMDAX

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages bij AMDAX in Amsterdam die op dit moment aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

01 jun 2021 1304 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef AMDAX jouw rating
1 2 3 4 5