Alzheimer Nederland

Dementie ontwricht het dagelijks leven van mensen die door dementie worden getroffen en dat van hun dierbaren. Alzheimer Nederland is er voor iedereen die hiermee te maken heeft. Het is onze missie om dementie te voorkomen of genezen. En tot die tijd maken we ons sterk voor het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met dementie en hun omgeving.

online marketing vacatures en communicatie vacatures Alzheimer Nederland in Amersfoort

Over Alzheimer Nederland

Alzheimer Nederland zet zich in voor een van de grootste uitdagingen van deze tijd: dementie. Samen met duizenden vrijwilligers, mensen met dementie, mantelzorgers, onderzoekers, donateurs en collectanten, werken wij aan een toekomst zonder dementie en aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Wij hebben één doel voor ogen: vooruitgang! Op álle terreinen. Samen maken we het verschil. En dat is heel hard nodig want het aantal mensen met dementie verdubbelt de komende 20 jaar naar een half miljoen.

Onze missie

Alzheimer Nederland zet zich sinds 1984 in voor mensen met dementie en hun dierbaren. Dit doen we met ongeveer 100 bevlogen medewerkers vanuit ons hoofdkantoor in Amersfoort, en met ruim 3.600 fantastische vrijwilligers in het land. Onze missie: een toekomst zonder dementie en een betere kwaliteit van leven voor patiënten van nu.

Werken bij Alzheimer Nederland

Wij willen vooruit! Het aantal mensen met dementie groeit rap en Alzheimer Nederland loopt dan ook over van de plannen en ambities. Ons doel: een beter leven met dementie en een toekomst zonder dementie. Er is geen tijd te verliezen. Om dit voor elkaar te krijgen zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega's.

online marketing vacatures en communicatie vacatures Alzheimer Nederland in Amersfoort

Best workplace

Alzheimer Nederland is uitgeroepen tot een van de 10 'Best Medium Workplaces' van Nederland. Het certificaat Great Place To Work behaalde Alzheimer Nederland hiervoor al. Extra bijzonder: wij zijn het enige goede doel op de lijst Best Workplaces 2022. Een eigentijdse werkplek voor professionals, met aandacht voor talent en ontplooiing, waar we denken in mogelijkheden en waar successen samen worden gevierd. Ook daar zorgen wij voor!

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Alzheimer Nederland

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en/of communicatie vacatures bij Alzheimer Nederland die momenteel aangemeld zijn op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

20 nov 2019 1484 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Alzheimer Nederland jouw rating
1 2 3 4 5