Alona Marketing

Alona Marketing behoort met de FD Gazellen 2020 tot de snelstgroeiende online marketing bureaus van Nederland. Met online marketing dienstverlening op maat helpen we bedrijven in Nederland en ver daar buiten groeien.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Alona Marketing in Eindhoven

Wij zijn Alona Marketing

Aangenaam: wij zijn Alona Marketing. Een full service online marketing bureau met 25 vakspecialisten in huis. Iedere marketeer heeft zijn eigen specialisme en is dan ook volledig op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen die ze voor jouw bedrijf in kunnen zetten. Ons doel is natuurlijk is om jouw gewenste doelstellingen behalen, maar we zetten graag nog een stapje extra. Daar krijgen we pas echt energie van.

Onze specialisten

Binnen Alona Marketing heeft iedere marketeer zijn eigen specialisme. Het voordeel hiervan is dat de marketeer volledig op de hoogte is van de laatste trends en ontwikkelingen in zijn of haar vakgebied. Om het uiterste uit onszelf en jouw online marketing te halen, werken onze specialisten op plekken, dagen en tijdstippen dat we het meest productief zijn. Vanuit huis, ons kantoor in Eindhoven of Baarn of een lokaal koffietentje.

Dit maakt ons productiever en gemotiveerder dan de gemiddelde '9-tot-5-mens'. De vrijheid zorgt voor heel veel blijheid. En dus hele goede resultaten. Oh, en geen paniek: we zijn altijd goed bereikbaar en een kei in plannen. Jouw deadline missen we niet.

Werken bij Alona Marketing

Voel jij je helemaal thuis in de wereld van online marketing? In een gedreven en dynamisch team ontdekken hoe jij jouw skills verder kunt ontwikkelen? En dat in een werkomgeving waarin hard werken hand in hand gaat met veel vrijheid, vertrouwen & werkplezier? Dan zoeken wij elkaar!

Wij hebben niet alleen de ambitie om te groeien, we realiseren die ook! En daarom zoeken wij regelmatig nieuwe collega's die niet alleen een bijdrage leveren, maar ons team echt versterken. Bekijk snel onze vacatures en check of jouw droombaan bij Alona marketing nog beschikbaar is. Natuurlijk mag je ons ook altijd overtuigen van jouw kwaliteiten en ambities via een open sollicitatie.

Marketing en communicatie vacatures bij Alona Marketing

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures van Alona Marketing die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

22 jul 2022 572 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Alona Marketing jouw rating
1 2 3 4 5