Allsecur

Sinds 2008 dé specialist in online autoverzekeringen. Dat is Allsecur. Wist je al dat we sinds 2018 ook gespecialiseerd zijn in woonverzekeringen? Samen met onze 150 enthousiaste medewerkers sluiten we verzekeringen af en zijn we er voor de mensen die ons nodig hebben. Met de nieuwste technieken en slimme data, maken wij verzekeringen die precies passen bij de unieke situatie van iedere klant.

Allsecur

Over Allsecur

Allsecur is een jong volwassen bedrijf dat 10 jaar geleden is gestart met het verkopen van autoverzekeringen met als ambitie om het vertrouwen in de verzekeraars te herstellen door dingen anders te doen. Eerlijk, duidelijk, betrokken, begripvol, deskundig en vernieuwend zijn de waarden waar we voor staan zowel als collega’s naar elkaar toe als naar onze klanten. We willen onze klanten iedere keer weer verrassen. Daar worden we blij van. Daarom zijn we continue op zoek naar manieren en mogelijkheden om dingen nog slimmer en effectiever op te lossen voor onze klanten o.a. door gebruik te maken van de laatste technologische ontwikkelingen. Het zoeken, ontdekken en nieuwsgierig zijn is onze tweede natuur. Op dit moment doen wij dit met ruim 100 enthousiaste medewerkers die trots zijn op hun bedrijf.

Online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Allsecur

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages van Allsecur die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief. Ben jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij Allsecur in Rotterdam!

03 mei 2019 840 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Allsecur jouw rating
1 2 3 4 5