Allianz Direct

Allianz Direct is onderdeel van Allianz Group. Wij zijn een auto- en woonverzekeraar met services, die voortdurend worden herzien en aangepast aan marktomstandigheden en klantverwachtingen. Wij bieden verzekeringen aan tegen een scherpe premie, gecombineerd met innovatieve en waardevolle services. Of iemand nu een premie berekent online, gegevens aanpast in de portal, of belt met iemand van klantenservice; wij bieden snelle hulp en service.

Werken bij Allianz Direct

Over Allianz Direct

Sinds 2008 dé specialist in online autoverzekeringen. Dat is Allianz Direct. Wist je al dat we sinds 2018 ook gespecialiseerd zijn in woonverzekeringen? Samen met onze 150 enthousiaste medewerkers sluiten we verzekeringen af en zijn we er voor de mensen die ons nodig hebben. Met de nieuwste technieken en slimme data, maken wij verzekeringen die precies passen bij de unieke situatie van iedere klant.

Onze medewerkers zijn gek op techniek én op mensen tegelijk. Het hebben van schade is vervelend genoeg. Naast het leveren van maatwerk verzekeringen, is ons werk daarom ook mensenwerk. Werken bij Allianz Direct gaat hand in hand met iedere dag een stukje beter worden. We zijn daarom altijd op zoek naar innovatieve manieren om onze klanten te kunnen helpen. Graag laten we onze medewerkers meedenken in hoe we dit doen. De vrijheid en zelfstandigheid die jij wenst nodig te hebben krijg je bij ons écht.

Hebben we je al overtuigd om bij ons aan de slag te gaan? We laten je graag onze vacatures zien!

Online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Allianz Direct

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages van Allianz Direct die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief. Ben jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij Allianz Direct in Rotterdam!

17 Mar 2020 242 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Allianz Direct jouw rating
1 2 3 4 5