Allianz Direct

Dit is hét moment om de volgende stap te zetten en onderdeel te worden van het team dat bouwt aan de toekomst van verzekeringen – welkom bij Allianz Direct.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Allianz Direct in Rotterdam

Over Allianz Direct

Allianz Direct is een jonge organisatie die bouwt aan het verzekeren van de toekomst. Wij dagen de status quo uit, wij slaan complexiteit plat voor eenvoud, wij bouwen op elkaar en 'get things done'. Wij houden van de nieuwste technologische innovaties en werken altijd fact-based. Hiermee willen we de beste verzekeraar worden van de wereld. Met processen net zo snel als Usain Bolt. Zodat onze klanten onbezorgd kunnen genieten van alle avonturen in het leven.

We zijn een snelgroeiend technologiebedrijf met een verzekeringslicentie en met snel bedoelen we ook écht snel – onze merkambassadeur Usain Bolt zal dat beamen.

Online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Allianz Direct

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages van Allianz Direct die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief. Ben jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures bij Allianz Direct in Rotterdam!

Openstaande vacatures

17 mrt 2020 1666 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Allianz Direct jouw rating
1 2 3 4 5