Allianz Direct

Dit is hét moment om de volgende stap te zetten en onderdeel te worden van het team dat bouwt aan de toekomst van verzekeringen – welkom bij Allianz Direct.

Werken bij Allianz Direct

Over Allianz Direct

Allianz Direct heeft als missie om de meest klantgerichte en efficiënte online verzekeraar van Europa te worden. In een internationaal team van business experts en developers werken we op een agile manier continue aan de verbetering en verandering van de manier waarop jij jezelf verzekert. Met onze obsessie voor klanten en onze liefde voor data streven we bij Allianz Direct naar het leveren van een uitzonderlijke ervaring mét persoonlijke touch.

We zijn een snelgroeiend technologiebedrijf met een verzekeringslicentie en met snel bedoelen we ook écht snel – onze merkambassadeur Usain Bolt zal dat beamen.

Hebben we je al overtuigd om ons te komen versterken? We laten je graag onze vacatures zien!

Online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Allianz Direct

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages van Allianz Direct die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief. Ben jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures bij Allianz Direct in Rotterdam!

17 Mar 2020 562 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Allianz Direct jouw rating
1 2 3 4 5