Alliantie Nederland Rookvrij

De beweging op weg naar een Rookvrije Generatie is een initiatief van de Hartstichting, KWF Kankerbestrijding en het Longfonds. Met een groeiend aantal partijen en personen werken we toe naar een samenleving waarin opgroeiende kinderen worden beschermd tegen tabaksrook en de verleiding om te gaan roken. Dat lukt als we samen het goede voorbeeld geven en de omgevingen waar kinderen komen rookvrij te maken. Iedereen kan iets doen. Zo gaan we samen op weg naar een Rookvrije Generatie.

Alliantie Nederland Rookvrij

Ons doel

Rookvrij opgroeien willen wij vanzelfsprekend maken. Ieder kind dat geboren wordt, moet de kans krijgen om volledig rookvrij op te groeien. Dit kan in een rookvrije omgeving, zonder de verleiding van glimmende pakjes en toegevoegde smaakjes aan sigaretten en met goede voorbeelden om zich heen.

De weg naar een rookvrije generatie

Ons vertrekpunt is opgroeiende kinderen. Kinderen die vanaf nu worden geboren:

  • doorlopen het liefst al een rookvrije zwangerschap;
  • gaan naar een rookvrije kinderopvang en school, spelen in rookvrije speeltuinen;
  • sporten op een sportvereniging waar niet meer gerookt wordt in de buurt van kinderen;
  • leven in een wereld waar sigarettenpakjes moeilijk verkrijgbaar, onaantrekkelijk en duur zijn.

Zo beschermen we opgroeiende kinderen tegen de schadelijke gevolgen van (mee) roken en de verleiding om te gaan roken. Rookvrij opgroeien moet vanzelfsprekend zijn.

Marketing vacatures en communicatie vacatures bij Alliantie Nederland Rookvrij

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Alliantie Nederland Rookvrij die momenteel aangemeld staan op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

19 dec 2017 2438 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Alliantie Nederland Rookvrij jouw rating
1 2 3 4 5