ALD Automotive

ALD Automotive is gespecialiseerd in Operational Leasing en Fleet Management. Met 1.551.000 voertuigen en 6.300 werknemers in 43 landen, behoort ALD Automotive tot de top drie van grootste autoleasemaatschappijen wereldwijd: 2e in Europa en 3e wereldwijd.

ALD Automotive

ALD Automotive: één van de grootste leasemaatschappijen wereldwijd

Welkom in de dynamische wereld van mobiliteit, een wereld die volop in beweging is! Het mogelijk maken van vrijheid in mobiliteit staat daarbij centraal. Wij houden ons dagelijks bezig met innovatieve mobiliteitsoplossingen en servicegerichtheid. In Nederland is ALD Automotive één van de snelst groeiende leasemaatschappijen, gespecialiseerd in Operational Leasing en Fleet Management. De organisatie staat vooraan op het gebied van productontwikkeling, marktonderzoek en innovatie.

In het kort:

  • 170 medewerkers in Nederland (Hoofddorp en Meerkerk)
  • In 2017 is ALD Automotive door leaserijders gekozen tot beste leasemaatschappij van Nederland
  • ALD Automotive mag zich een Best Workplace© 2017 noemen
  • Met 1.540.000 voertuigen en 6.300 werknemers in 43 landen, behoort ALD Automotive tot de top drie van grootste autoleasemaatschappijen wereldwijd
  • Onderdeel van de Franse bankgroep Société Générale
  • ALD Automotive is genoteerd aan Euronext Parijs, in de SBF120 index

Afdeling Marketing & Strategy

De afdeling Marketing & Strategy is verantwoordelijk voor communicatie, productontwikkeling, webontwikkeling, marktonderzoek en strategieontwikkeling. Het is onze taak om het merk ALD Automotive verder te versterken en te bewaken. Daarnaast ondersteunen en adviseren wij onze collega’s met promoties, klantcommunicatie, evenementen en adviseren wij het MT over strategische zaken en marktontwikkelingen. Op de afdeling, aangestuurd door de Marketing & Strategy Director, zijn de volgende functies: een Product Marketing Officer, een Communications Officer, een Project Manager Strategy, een Smart Mobility Representative en een Digital Marketeer.

Marketing en communicatie vacatures bij ALD Automotive

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij ALD Automotive die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef ALD Automotive jouw rating
1 2 3 4 5