albelli

Albelli is het Nederlandse consumerbrand van Albumprinter. Sinds de oprichting in 2003 is Albumprinter uitgegroeid tot een van de grootste fotoboekenspecialisten in Europa en een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland!

albelli

Over albelli

Wij zijn onderdeel van albumprinter B.V, één van de grootste online aanbieders van fotoproducten in Europa. In 2003 is albumprinter opgericht en sinds 2009 hebben we onze merknaam veranderd in de internationale merknaam albelli. Met onze unieke fotoboekprogramma’s voor Windows én Mac kan iedereen van eigen foto’s een prachtig fotoboek of ander fotoproduct maken. Het hoofdkantoor van Albumprinter is gevestigd in hartje Amsterdam, de drukkerij zit in Den Haag. Hier vindt de productie plaats voor de gehele Europese markt: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk. 

Werken bij albelli

Iedereen bij albelli heeft een passie voor fotoboeken en fotografie. We willen dat iedereen ziet hoe leuk het is om je herinneringen in een fotoboek te bewaren! Werken bij albelli betekent geen dag hetzelfde. Als je houdt van dynamiek, flexibiliteit, humor en persoonlijke uitdagingen, dan zit je hier goed. Je hebt veel ruimte om eigen ideeën vorm te geven en uit te werken. Briljant plan? Ga maar doen. Succes behaald? Dat vieren we. Zo combineren we plezier met hard werken met één gemeenschappelijk doel: meer fotoproducten maken. Wij zoeken altijd de beste mensen om aan de top te blijven. Heb jij ons iets te bieden? En lijkt het jou leuk om bij ons te werken? Bekijk dan onze vacatures en reageer. 

Marketing en communicatie vacatures en stages bij albelli

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures bij albelli die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staan er momenteel geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures en stages bij albelli!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef albelli jouw rating
1 2 3 4 5