Albeda College

Het Albeda College is een regionaal opleidingsinstituut voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en educatie. Met 120 opleidingen, waarvan een aantal met meerdere uitstroomrichtingen, en een ruim aanbod van kortlopende cursussen en contractactiviteiten, zijn wij een van de belangrijkste opleidingsinstituten in de regio Rotterdam. Ons onderwijs wordt ontwikkeld in samenwerking met bedrijven, gemeenten, deelgemeenten en overheidsinstellingen.

Albeda College

Missie en koers van het Albeda College

Al bijna 25 jaar is het Albeda College een begrip in Rotterdam en omstreken en daar zijn onze studenten en medewerkers trots op. Als interconfessionele en interculturele school voor middelbaar beroepsonderwijs wil het Albeda College toonaangevend en waardevol zijn en blijven voor studenten, werkenden en medewerkers, en daarmee voor iedereen in de samenleving. Vanwege nieuwe eisen die de samenleving aan het beroepsonderwijs stelt, zetten wij een nieuwe koers uit, waarbij we voortbouwen op onze beste tradities:

Studenten en werkenden hun talenten laten ontdekken, ontwikkelen en toepassen, zodat ze uitgroeien tot gewilde en bekwame professionals, die een leven lang als ondernemende vakmensen én als betrokken en verantwoordelijke burgers hun bijdrage leveren aan de samenleving.

Zo dragen we bij aan het verhogen van het opleidingsniveau, het versterken van bedrijvigheid en welvaart en aan de vitalisering van de samenleving. In de stad Rotterdam en in de regio Rijnmond.

Onze koers omvat vijf speerpunten:

  • We werken aan uitstekend en inspirerend onderwijs voor iedereen.
  • We werken met een helder professioneel en pedagogisch kader.
  • We realiseren mbo-colleges die herkenbaar zijn voor de verschillende beroepenvelden én studenten.
  • We versterken de allianties met bedrijven, instellingen en overheden.
  • We leren en werken innovatief en toekomstgericht. Leer-werkplaatsen hebben daarbij een prominente rol.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij het Albeda College

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij het Albeda College die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures en stages bij het Albeda in Rotterdam!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Albeda College jouw rating
1 2 3 4 5