Aenova

Aenova is een modern bedrijf in Delft dat met verschillende concepten, tools en diensten meer waarde uit tijd haalt. Met zo'n twintig medewerkers dragen wij dagelijks direct en indirect bij aan het werkgeluk van wel honderdduizenden medewerkers.

Aenova Software

Tijd, je meest schaarste kapitaal

Als het gaat om het managen van geld hebben de meeste organisaties zorgvuldig uitgewerkte procedures en systemen. Maar hoe zit het met tijd? Veel organisaties slagen er niet in om tijd fatsoenlijk te managen. Dit terwijl het de schaarste en waardevolste vorm van kapitaal is. Wij geloven dat je de kwaliteit ervan kunt vergroten. Daarom helpen wij organisaties om meer waarde te halen uit tijd.

Over Aenova

Aenova is een volledig onafhankelijk, zo'n 20 enthousiaste collega's tellend en sinds 1992 vanuit kennisstad Delft opererende organisatie. Met verschillende concepten, tools en diensten halen wij meer waarde uit tijd voor onze klanten. Meer dan 250 organisaties en ruim 100.000 personen maken dagelijks naar volle tevredenheid gebruik van onze Work Management software. Onze producten en diensten bieden oplossingen voor dat ene waar we nooit genoeg van hebben: tijd. TimEnterprise helpt bij het slim en effectief plannen, controleren en sturen van arbeidstijd. Met TotalMobile bespaar je tijd door altijd en overal mobiel te kunnen werken, ongeacht bedrijfsproces, platform of apparaat en in het Werkgeluklab laten we klanten zien hoe zij het werkgeluk van hun medewerkers kunnen vergroten.

Marketing en communicatie vacatures bij Aenova Software

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Aenova die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Aenova jouw rating
1 2 3 4 5