Accolade Zorg

Thuis voor iedereen. Dat is waar Accolade voor staat. Of het nu gaat om mensen die op één van de Accolade-locaties wonen. Of om hen die thuis ondersteuning krijgen. Thuis, een plek waar het vertrouwd en veilig is. Met de zorg en ondersteuning om dat mogelijk te maken.

Accolade Zorg

Over Accolade Zorg

Een vertrouwde woonomgeving is belangrijk. Daarom ondersteunen we mensen zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Dat doen we in de regio’s Amersfoort, Assen, Zeist en De Bilt.

Gaat zelfstandig wonen niet meer, dan zorgt Accolade voor een thuis. U krijgt een eigen kamer of appartement. Een plekje als thuis. De zorg is persoonlijk en sluit zo veel mogelijk aan bij wat u gewend bent. Daarom is er ook veel ruimte voor de inbreng van mantelzorgers. Samen met u maken we een plan voor de zorg en behandeling, dat we minimaal twee keer per jaar bespreken en zo nodig opnieuw afstemmen.

En, net als thuis, zijn er bij Accolade allerlei activiteiten waar mensen actief bezig kunnen zijn, plezier maken en elkaar ontmoeten. Familie en vrienden zijn van harte welkom, ook om te blijven logeren.

Christelijke zorg heeft ons hart. We ondersteunen cliënten vanuit een christelijke overtuiging.  Dat ziet u terug in respect en liefde voor de ander, en staat verwoord in de Woonzorgvisie van Accolade.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Accolade

Bekijk hieronder de vacatures en stages in het (online) marketing en/of communicatie vakgebied bij Accolade Zorg die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij Accolade.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Accolade Zorg jouw rating
1 2 3 4 5