AcademyTrips.com

Wij zijn een Football Academy Specialist. We zijn gespecialiseerd in het organiseren van elite level toernooien en elite level specialize in organizing elite level tournaments and elite level op maat gemaakte reizen.

AcademyTrips.com

Over AcademyTrips.com (en SportChain)

AcademyTrips is gespecialiseerd in het organiseren van sporttoernooien voor jeugdteams. Wij werken met teams op profniveau, waaronder clubs als Chelsea FC, Atlético Madrid en Paris Saint-Germain. Voorbeelden van onze toernooien zijn de Rotterdam Football Cup, Madrid Football Cup en Holland Elite Hockey Cup.

Ons zusje SportChain is 's werelds eerste meertalige boekingsplatform voor sportreizen. Via ons platform boeken sportteams rechtstreeks bij de leverancier. Wij willen het boeken van sportreizen voor iedereen gemakkelijker én betaalbaarder maken.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij AcademyTrips.com

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij AcademyTrips.com die momenteel aangemeld staan op dit platform. Als er geen vacatures staan, meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef AcademyTrips.com jouw rating
1 2 3 4 5