Academie Artemis

Academie Artemis is een hogeschool voor styling en biedt de voltijd opleiding Bachelor Allround Styling en 5 deeltijdopleidingen aan. Daarnaast biedt de academie verschillende cursussen op het gebied van styling, waaronder de Module Retailstyling.

Online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Academie Artemis in Amsterdam

Over Academie Artemis

Artemis leidt creatief jong talent op dat maatschappelijke-, consumenten- en markttrends weet te signaleren, te onderzoeken, te analyseren en te vertalen naar innovatieve en/of visionaire concepten. Eigenheid, visie,
creativiteit en innovatie worden gekoppeld aan marktinzicht, commercie en doelmatigheid. Academie Artemis stylisten voorzien daarmee in de behoeften van het bedrijfsleven en de maatschappij.

De Bachelor Allround Styling van Academie Artemis is een door het Ministerie van Onderwijs en Cultuur erkende HBO opleiding. De opleiding is veelzijdig, praktijkgericht en levert studenten af met een aantoonbare meerwaarde voor het bedrijfsleven.

Academie Artemis is aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding, de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsinstellingen en gesprekspartner voor politiek, ministeries, onderwijspartijen, maatschappelijke organisaties en de media.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Academie Artemis

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en/of communicatie vacatures bij Academie Artemis die momenteel aangemeld zijn op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

05 nov 2021 641 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Academie Artemis jouw rating
1 2 3 4 5