Abiant

Abiant is een van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland. Dagelijks zijn ruim 2.000 uitzendmedewerkers namens ons aan de slag. We zijn actief in sectoren die we van haver tot gort kennen, zodat we weten welke mensen er nodig zijn: echte aanpakkers met kennis van zaken. Dat zijn de mensen die bij Abiant werken; Abianters waar we trots op zijn.

Online marketing en communicatie vacatures bij of via Abiant

Over Abiant

Abiant Uitzendgroep is een van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland. Ruim 2.000 mensen zijn voor onze opdrachtgevers aan het werk. Al onze mensen kennen wij persoonlijk waardoor wij weten wat iemand wil en in huis heeft. Is er behoefte aan extra scholing? Dan kijken wij gezamenlijk met de opdrachtgever en medewerker naar geschikte opleidingsmogelijkheden.

Wij richten ons op uitzenden, detacheren en payroll, maar ook voor gekwalificeerd EU-personeel en voor wervings- en selectievraagstukken kun je bij ons terecht.

De sectoren waarin wij actief zijn, zijn de bouw, techniek, transport & logistiek, grond-, weg- en waterbouw, groenvoorziening, industrie & productie en de agrarische sector.

Werken bij Abiant 

Werken bij Abiant betekent een uitdagende baan bij één van de snelst groeiende uitzendorganisaties van Nederland. Abiant is een dynamische en open organisatie met een echte hands-on mentaliteit. We hebben een sterke teamgeest en iedere 'Abianter' wordt opgenomen in de Abiant-familie. Niet voor niets zijn onze kernwaarden betrokken, oprecht en daadkrachtig.

Wij bieden voor elke functie een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zijn er bij Abiant volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden. De meeste collega's werken dan ook al vele jaren bij Abiant. Wij hebben 11 vestigingen verspreid over Groningen, Drenthe en Friesland.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij of via Abiant

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages die bij of via Abiant momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er momenteel geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief!

22 feb 2021 1197 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Abiant jouw rating
1 2 3 4 5