Abacus BV

Sinds 1993 levert, implementeert en ondersteunt Abacus software en hardware aan (r)etail, groothandel en distributie. Vanuit deze specialisatie bieden wij onze klanten oplossingen op het gebied van winkelautomatisering, business intelligence en master data management. Onze aanpak is professioneel, vakkundig, betrokken en persoonlijk. Abacus BV is gevestigd te Weert.

Abacus

Over Abacus

“Wij verbeteren het rendement van organisaties door inzet van data oplossingen.”

Om organisaties te helpen rendement uit data te halen, inventariseren wij allereerst de processen en behoeftes binnen de organisatie. Op basis daarvan brengen wij een strategisch advies uit op het gebied van automatisering; welke oplossingen passen bij het data vraagstuk en welke hardware en randapparatuur heb je hier eventueel nog bij nodig.

Abacus verzorgt het gehele traject; van strategisch advies en implementatie tot opleiding en support.

Marketing en communicatie vacatures bij Abacus

Bekijk hieronder de vacatures en stages in het (online) marketing en/of communicatie vakgebied van Abacus die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij Abacaus in Weert!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Abacus BV jouw rating
1 2 3 4 5