90graden communicatie

90graden communicatie creëert kansen voor het MKB (MKB+) door samen met de ondernemer de juiste positie in de markt te formuleren, een heldere merkbelofte te maken en deze mede middels een passend corporate concept eenduidig en consequent in de markt te zetten.

90graden communicatie

90graden communicatie - wij creëren kansen!

Het wordt ons regelmatig gevraagd. Hoe doen jullie dat toch elke keer weer, van die originele, creatieve concepten bedenken? Tja... het heeft vast en zeker met onze creatieve breinen te maken. En met talent uiteraard. Er zit wel degelijk structuur in het bedenken van een creatief concept. Zelfs als het lijkt dat we van de hak op de tak springen.We zijn een klein maar enthousiast team. We werken voor mooie opdrachtgevers zoals Aafje, SPIE Nederland, Royal IHC, gemeente Westland, gemeente Krimpen aan den IJssel en vele, vele anderen :-)

(Online) marketing en communicatie vacatures bij 90graden communicatie

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij 90graden communicatie die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

27 mei 2019 1010 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef 90graden communicatie jouw rating
1 2 3 4 5