4PS

4PS Construct is een innovatieve, integrale softwareoplossing die al uw primaire bedrijfsprocessen ondersteunt. Een totaaloplossing speciaal voor de bouw, GWW en installatie.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij 4PS in Ede

Over 4PS

4PS maakt, implementeert en onderhoudt de beste standaard software voor de bouw, GWW en installatietechniek. Met meer dan 320 professionals werken we dagelijks aan toepassingen die onderscheidend zijn voor onze 450 klanten over de hele wereld.

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. 4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.

4PS over de hele wereld

Samen met onze 6 internationale partners voorzien we wereldwijd gebruikers van onze software oplossing 4PS Construct. We bieden alle ondersteuning die bedrijven nodig hebben om te groeien en succesvol te zijn.Morgen weer net iets beter dan vandaagOnze missie? De wereldwijde bouw, installatie en GWW verbeteren met innovatieve business software.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij 4PS in Ede

Werken bij 4PS

Werken bij 4PS betekent werken bij een ambitieuze, groeiende organisatie waar volop ruimte is voor (persoonlijke) ontwikkeling. Ook al zijn we uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 300 collega's; we blijven een betrokken werkgever met oog voor jou als individu.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij 4PS

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages van 4PS die momenteel aangemeld zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten of meld je dan aan voor de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

04 aug 2022 363 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef 4PS jouw rating
1 2 3 4 5