1eRang.nl

Uitagenda 1eRang.nl heeft als missie om een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk overzicht te bieden van het totale aanbod op het gebied van theater, concert, festival en film in Nederland, om daarmee het bezoek aan de podiumkunsten, festivals en films te bevorderen.

1eRang.nl

Over 1eRang.nl

Met een klein, enthousiast team doen wij elke dag ons uiterste best om onze bezoekers en zakelijke klanten (o.a. de VVV en Podium Cadeaukaart) van de meest complete culturele informatie te voorzien. 1eRang.nl is een uitgave van Stichting 1eRang. Stichting 1eRang heeft de ANBI-status, dit wil zeggen dat de stichting door de Belastingdienst is aangemerkt als 'algemeen nut beogende instelling'.

Wij willen alle cultuurliefhebbers in Nederland via één platform op een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke manier een volledig overzicht bieden van het Nederlandse cultuuraanbod. Bezoekers kunnen meteen doorklikken naar het officiële verkoopkanaal van de voorstelling, het concert of festival die zij wensen te bezoeken. Ook kunnen bezoekers een recensie schrijven over de voorstellingen en evenementen die ze hebben bezocht. De webredactie voegt daarnaast dagelijks recensies uit de media toe.

Marketing vacatures en communicatie vacatures bij 1eRang.nl

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij de 1eRang.nl die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

31 jul 2019 431 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef 1eRang.nl jouw rating
1 2 3 4 5