100%EMAIL

Je eigen e-mailmarketing afdeling, maar alleen als je deze nodig hebt. 100%EMAIL is een verlengstuk van jouw organisatie en helpt je het meeste uit e-mailmarketing te halen. Beschikbaar als jij dat wilt. Gedreven en resultaatgericht.

100%EMAIL

Over 100%EMAIL

100%EMAIL is een jong, snel groeiend e-mailmarketing bureau dat is gevestigd vlak bij het centraal station in Rotterdam. We zijn de flexibele e-mailmarketing afdeling voor mooie merken als ABN AMRO, Sanoma, Porsche, Domino's, D-reizen, Euro-Jackpot en veel meer. We zijn een hecht team van zo'n 27 ambitieuze collega's. 

De werkwijze van 100%EMAIL is net even anders. We werken namelijk zonder project- of accountmanagers, onze e-mailmarketeers zijn het eerste aanspreekpunt voor klanten. Zij staan er natuurlijk niet alleen voor, ze kunnen vertrouwen op een deskundige studio met creatieve én technische collega's.

Marketing vacatures en communicatie vacatures bij 100%EMAIL

Hieronder vind je de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij 100%EMAIL die op dit moment aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Blijf dan op de hoogte van nieuwe uitdagingen bij 100%EMAIL door je aan te melden op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

08 mei 2019 679 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef 100%EMAIL jouw rating
1 2 3 4 5