Sollicitatie tool tip! Een persoonlijke video CV met Cammio

Het zijn moeilijke tijden voor wie een nieuwe job zoekt. Misschien zijn er weinig vacatures waarvan je meteen enthousiast wordt. En als er eens een boeiende jobomschrijving opduikt, dan neem je het op tegen minstens honderdvijftig andere kandidaten. Welke motivatiebrief schrijf je dan om op te vallen Geen meer! Gebruik Cammio en maak met jouw persoonlijke video pitch direct een verrassende indruk op potentiële werkgevers.

Solliciteren met Cammio

Solliciteren met een video cv

We hebben er allemaal al mee geworsteld: het schrijven van de perfecte motivatiebrief. Maar waarom in deze digitale tijden nog in je pen kruipen? Maak gewoon een blijvende indruk met je eigen video cv en ga aan de slag met Cammio’s videopitch.

Een videopitch op eigen initiatief

Met de gratis Cammio videopitch-applicatie beschik je in geen tijd over een 30-seconden-durende promotiefilmpje, dat jouw motivatie en enthousiasme goed uit de verf laat komen. Zo presenteer je jezelf op een veel persoonlijkere manier. En voor de potentiële werkgever is het ook meteen duidelijker wat voor vlees hij in de kuip heeft. 

Een videopitch op vraag van de werkgever

Cammio werkt ook in de andere richting. Werkgevers kunnen je uitnodigen en vragen om een videopitch op te nemen. Maandelijks kunnen ze een beperkt aantal sollicitanten gratis toegang verlenen om hun videopitch te registreren.

Op eigen initiatief of op voorstel van de werkgever, in beide gevallen kom je tot hetzelfde resultaat. Je potentiële werkgever krijg een beter beeld van jouw persoonlijkheid en enthousiasme. Zo’n video voegt meer persoonlijkheid aan je kandidatuur toe dan de best geschreven motivatiebrief.

Aan de slag met Cammio

Cammio is makkelijk toegankelijk, zowel op de desktop als mobiel. Vul je gegevens in en start de opname.  Ben je na enkele pogingen tevreden met je videopitch? Kopieer dan de link en voeg ‘m toe aan je cv, je profiel op LinkedIn en andere relevante platformen. Om je privacy te beschermen, vervalt de link na 30 dagen.

Je pitch kan maximaal honderd ‘views’ aan. Overschrijdt je dit aantal of is jouw link vervallen? Neem dan gewoon een nieuwe pitch op, want Cammio is altijd en overal volledig gratis te gebruiken (voorlopig toch nog). Succes!

Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0

Reacties (0)


Plaats een reactie