Opvallende sollicitatie van Jeremy Husmann: "Mag ik dan bij jou?" #MagIkDanBijJou

Opvallen tijdens het solliciteren is lastig, dat weten we allemaal wel. Er wordt op dit blog dan ook vaak aandacht gegeven aan creatief solliciteren en worden regelmatig bijzondere voorbeelden getoond. Vandaag kwam ik deze opvallende sollicitatie van Jeremy Husmann tegen. Een open video sollicitatie op het liedje van Claudia de Breij "Mag ik dan bij jou?". Bijzonder en opvallend, daarom deel ik deze heel graag met jullie!

Opvallende sollicitatie van Jeremy Husmann: "Mag ik dan bij jou?"

Een zingende video sollicitatie "uit wanhoop"

Even een korte introductie van deze opvallende sollicitatie. Jeremy Husmann is blijkbaar al even op zoek naar een nieuwe baan. En dat wil nog niet helemaal lukken, wat er toe heeft geleid dat hij een originelere manier is gaan proberen. Of zoals hij zelf stelde in het bericht bij zijn video op Facebook:

"Omdat ik na ruim 100 sollicitaties nog steeds geen baan heb. Omdat het tegen middernacht is en ik het wettelijk toegestane alcoholpromillage reeds heb overschreden. Omdat ik de wanhoop nabij ben. Mijn originele kijk op een open sollicitatie. Mijn variant op Claudia de Breij's 'Mag ik dan bij jou?' Deel het met al je vrienden. Om mij te helpen. Of natuurlijk om je te bescheuren op een feestje."

Zijn video is inmiddels zo'n 35.000 keer weergegeven en veel mensen hebben hem geliked en/of gedeeld. Dat is niet niks! En er hebben naar aanleiding van de video al een aantal bedrijven gemeld dat hij van harte welkom is op een eerste kennismakingsgesprek. Dus wellicht gaat deze creatieve sollicitatie hem echt helpen aan die nieuwe uitdaging. 

En natuurlijk wordt het in dit geval extra gewaardeerd als je dit artikel deelt en wellicht zo Jeremy aan een nieuwe baan kunt helpen. O ja, ga je delen, gebruik dan #MagIkDanBijJou in het bericht...  

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Reacties (1)

  1. Lucas :
    06 nov 2015 om 16:21

    Hele coole sollicitatie. ik blog ook over carrière neem eens een kijkje: http://ucareloopbaanbegeleiding.be/


Plaats een reactie