Lancering platform sollicitatiebuddys.nl

In december 2014 schreef ik de blog: Sollicitatiedepressie? Zoek een buddy. Het aantal reacties, beter aanmeldingen, was overweldigend. Hier wilde ik graag iets mee doen. Nu is het hebben van een idee leuk, maar dit uitvoeren en concreet maken is stap twee.

Lancering platform sollicitatiebuddys.nl

Gesprekken met experts op het gebied van platforms hebben mij een zetje in de goede richting  gegeven. Zeker de tweet: “kijk eens op LerarenvanNederland.nl” was een gouden tip. Simpel, helder en eenvoudig te installeren. Met veel dank aan deze ontwerpers hebben we dit gebruikt om het platform Sollicitatiebuddys.nl op te bouwen.

Sollicitatiebuddys.nl is live!

Vanaf drie februari zijn we officieel life. Iedereen kan zich aanmelden. Dat kan openbaar, maar dat mag ook anoniem. Er is de keuze tussen aanmelden als buddy of als coach. We hebben er voor gekozen deze splitsing aan te brengen, omdat er heel wat reacties kwamen van mensen die zelf geen baan zoeken, maar wel als coach willen optreden. Top natuurlijk! 

Zijn we nu klaar? Nee, we beginnen pas. Naast het kunnen vinden van een buddy is er een forum en ruimte om blogs te plaatsen. Hiervoor hebben we hulp nodig. Daarom zoeken we nog:

+/+ Moderators (voor het beheren van het platform, het forum, de blogs);
+/+ Bloggers (wie wil bloggen over zijn/haar ervaringen?).

Als je interesse hebt, mail dan naar sollicitatiebuddys@gmail.com. Wij nemen contact met je op als we er iets mee kunnen. Helaas is alles nog zonder vergoeding. Hoewel eeuwige roem niet onderschat mag worden!

Dit artikel verscheen eerder op RecTec.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Reacties (0)


Plaats een reactie