Ben jij klaar voor een carrière bij één van de vele top werkgevers in Nederland?

Zie jij een carrière bij KLM, Heineken, Sogeti, Capgemini, Alliander, Driessen Groep of één van de vele andere top werkgevers die op Virtuele Banenbeurs aanwezig zijn wel zitten? Wil jij op gesprek bij deze bedrijven op basis van waar jij écht goed in bent? En wil jij daar na de zomer nog aan de slag?

Zie jij een carrière bij KLM, Heineken, Sogeti, Capgemini, Alliander, Driessen Groep of één van de vele andere top werkgevers  in Nederland wel zitten?

Ontmoet ze op de Virtuele Banenbeurs

Wij zorgen ervoor dat dat kan! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een account aanmaken op onze website en het super toffe game-based assessment te maken. Wij matchen jouw profiel vervolgens aan de werkgevers die het allerbeste bij jou passen! Meld je nu aan via https://mijn.virtuelebanenbeurs.nl/register

Good to know's

  • De uitgebreide rapportage met al jouw competenties a 150 euro krijg je van ons cadeau
  • Wij plannen de gesprekken voor je in, je hoeft zelf alleen het assessment te maken
  • De beurs is net echt, helemaal 3D, en lekker remote te volgen, vanuit je luie (strand)stoel
  • We hebben een gaaf programma met leerzame workshops en masterclasses van onder andere Google (zowel in het Engels als in het Nederlands)

Wil je op eigen houtje stands bezoeken en contacten leggen, dan is dat natuurlijk ook helemaal dikke prima! Wij kunnen de matching voor je doen, maar je bent zelf ook helemaal vrij om je eigen programma te maken.

Zien we je daar?

Maak dan snel een account op https://mijn.virtuelebanenbeurs.nl/register

 

15 jun 2021 3833 Community Manager 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0

Reacties (0)


Plaats een reactie