Uitnodiging Communicatieprijs Brabant!

Op donderdag 15 september reikt CommunicatieClub Brabant weer de Communicatieprijs Brabant. Een feestelijke avond waarin de makers van het beste communicatiewerk van Brabant felbegeerde bonken kunnen winnen. Maar ook met een borrel en een hoop gezelligheid waar je eenvoudig in contact komt met deze award-winning makers en opdrachtgevers. Dubbele reden dus om erbij te zijn! Dus meld je vandaag nog aan!

Uitnodiging Communicatieprijs Brabant

Uitreiking Communicatieprijs Brabant

Op donderdag 15 september reikt CommunicatieClub Brabant voor de 26e keer de Communicatieprijs Brabant uit voor het beste communicatiewerk van Brabant dat in 2021 is gemaakt. De nominaties zijn bekend, dus de inzenders en de leden van CommunicatieClub Brabant leven toe naar de feestelijke prijsuitreiking van de 'Bonken' in het Klasse Theater in Tilburg

Communicatieprijs Brabant

In Brabant wordt door communicatiebureaus en -professionals samen met hun opdrachtgevers sterk en bijzonder werk gemaakt. Werk dat het verdient om in de spotlight gezet te worden. Zodat we er met elkaar over kunnen praten, elkaar mee kunnen inspireren en van elkaar kunnen leren. Leren van het beste dat vakgenoten hebben gemaakt, van talentvolle junior tot ervaren senior.

Bonken – Publieks Bonk – Super Bonk

Daarom reikt CommunicatieClub Brabant jaarlijks de Communicatieprijs Brabant uit. Uit de deelnemers kiest een vakjury winnaars in zes categorieën die met een Bonk naar huis gaan. Naast de zes Bonken zijn er nog twee Bonken te verdelen: de zogeheten Super Bonk en de Publieks Bonk. De Super Bonk wordt ook uitgereikt door de vakjury, die het allerbeste werk van 2021 bepaalt. De categoriewinnaars kunnen hun case daarna nog live pitchen, waarna het publiek de winnaar van de Publieks Bonk kiest. Bekijk hier de nominaties!

Programma Communicatieprijs Brabant

  • 19:30 Ontvangst
  • 20:00 Welkom en start Bonk-uitreiking
  • 21:00 Pauze
  • 21:10 Pitches Bonk-winnaars
  • 21:20 Publiek stemt voor Super-Bonk
  • 21:30 Uitreiking Super-Bonk 2021
  • 21:45 Borrel
  • 23.00 Einde

Locatie: Klasse Theater, Carré 16, 5017JE, TILBURG

Waarom je hier bij wilt zijn

Waarom jij erbij wilt zijn: Het is op en top georganiseerd met internationale allure, je ontmoet er diverse interessante professionals uit het vak, je hebt geen FOMO, je kunt er na afloop over meepraten (nog voor MarketingTribune erover heeft geschreven), doet misschien ideeën op én je weet als eerste wie die felbegeerde prijzen in de wacht slepen.

En goed nieuws, jij kunt erbij zijn!

De uitreiking van De Bonk is toegankelijk voor CCB-leden, inzenders en nie-leden. Wees er snel bij; het aantal kaarten is beperkt. Voor leden is deelname gratis. Niet-leden betalen € 35. Inzenders hebben recht op toegangskaarten; zij worden hierover geïnformeerd. Meld je hier aan.

Tot en met maandag 12 september kun je je aanmelden. Je inschrijving is bindend, afmelden kan tot uiterlijk dinsdag 13 september 12.00 uur en uitsluitend per e-mail aan info@communicatieclub.nl.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Reacties (0)


Plaats een reactie