Uitnodiging CCB Inspireert: Vloggen, hoe pak je dat nou aan?

Vloggen is een hot item in marketingcommunicatie en krijgt steeds vaker een plekje in de marketingstrategie. Video heeft op social media sowieso de toekomst., maar is stukken goedkoper dan video's produceren en je kunt je bedrijf, organisatie of merk echt een gezicht geven.

Uitnodiging CCB Inspireert: Vloggen, hoe pak je dat nou aan?

Vloggen, hoe pak je dat nou aan?

Laten we eerlijk zijn, vroeg of laat gaat dit bij jouw bedrijf ook gebeuren. Maar ja, beginnen hè… Dat is misschien nog wel een drempeltje. Of een flinke drempel. En daarom heeft CCB een inspiratiesessie over vloggen georganiseerd met niemand minder dan Saskia van der Hilst! En jij bent uitgenodigd.

Vloggen is de meest persoonlijke vorm van communicatie/marketing. Saskia van der Hilst van SimplySas neemt de bezoekers van deze CCB Inspireert op 20 oktober mee in een inspirerende avond in de wereld van het vloggen. Saskia leert ondernemers en organisaties hoe ze vloggen strategisch kunnen integreren in hun marketingmix. Zorg dat je er ook bij bent en ontdek de kracht van vloggen, krijg tips om over die drempelvrees te komen en ontvang een concreet stappenplan. En ook leuk, je maakt ook nog eens kans op het winnen van haar boek "Ga toch vloggen!"

Datum: donderdag 20 oktober 2022, 19.30 uur – 23.00 uur
Locatie: De Nachtzuster - Carré 50 - 5017 JE Tilburg

Aanmelden

AANMELDEN

Aanmelden voor deze CCB Inspireert kan tot en met dinsdag 18 oktober 12.00 uur op de website van Communicatieclub Brabant. Voor meer info en aanmelden, klik hier!

Aanmelden voor CCB Inspireert - Vloggen, hoe pak je dat nou aan?

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Reacties (0)


Plaats een reactie