Uitnodiging CCB Inspireert - De kracht van Brabant

Het imago van een provincie heeft enorme impact op de ontwikkeling daarvan. Daarom werken alle provincies op hun eigen manier hard aan hun merk. Wil je daar eens wat meer over horen? Op 9 februari 2023 organiseert CommunicatieClub Brabant een event waar het team van Branding Brabant komt vertellen hoe ze dit voor Brabant doen. Erg interessant om eens te horen natuurlijk. En wat het helemaal leuk maakt, bij deze ben jij ook uitgenodigd!

Uitnodiging CCB Inspireert - De kracht van Brabant

De kracht van Brabant

Provincies werken hard aan hun merk. Want het imago van een regio heeft onder andere invloed op de beslissing van bedrijven, kenniswerkers en studenten om naar die provincie te komen. Het kan ook bijdragen aan gunstige besluitvorming door Den Haag en Brussel. Elke provincie pakt dat weer op een eigen manier aan. En dit is je kans om te horen hoe de provincie Brabant het aanpakt.

Tijdens de bijeenkomst van CommunicatieClub Brabant van 9 februari aanstaande gaat het team van Brabant Branding namelijk vertellen hoe zij zorgen voor meer bekendheid van de regio en een positieve reputatie. Brabant Branding houdt zich dagelijks bezig met het versterken van een positief beeld van onze mooie provincie.

Algemene info

Wanneer: Woensdag 8 februari 2023, 17:00 uur – 19:30 uur

Programma:

  • 17:00 uur inloop
  • 17:30 uur presentatie ´De kracht van Brabant´
  • 18.30 uur Borrel & napraten
  • 19:30 uur Einde

Locatie: Kasteel Maurick, Maurick 3, Vught

Aanmelden

Aanmelden voor dit event kan via de website van CommunicatieClub Brabant. Ook als je geen lid bent van CCB ben je van harte welkom om aanwezig te zijn. Dus meld je vandaag nog aan!

Aanmelden CCB Inspireert - de kracht van Brabant

 

17 jan 2023 290 Redactie 0
Channels: Branding
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Reacties (0)


Plaats een reactie