Uitnodiging CCB Café - Nieuwjaarsborrel 2023

We hebben als marcommers natuurlijk eigenlijk allemaal hartstikke leuk werk. Maar er is veel meer in het leven dan alleen werken. Kitesurfen of pottenbakken bijvoorbeeld. Of op zaterdag langs de lijn staan om je kinderen aan te moedigen. Of gewoon lekker een avondje borrelen en nieuwe mensen leren kennen. En dat laatste kan op 19 januari aanstaande tijdens het CCB Café, waarvoor jij bij deze van harte uitgenodigd bent!

Uitnodiging CCB Café - Nieuwjaarsborrel 2023

De Bourgondische marcom nieuwjaarsborrel

Op donderdagavond 19 januari 2023 organiseert CommunicatieClub Brabant de jaarlijkse CCB Nieuwjaarsborrel om op bourgondische wijze het nieuwe jaar in te luiden. Want ook al is hun naam onlnags officieel verandert in CommunicatieClub Brabant, het blijven gewoon bourgondiërs en die houden van een lekker hapje en goed drankje. Dit jaar wordt er volop geborreld bij Rosalie in Tilburg! En zoals bij alle evenementen van CCB geldt, zijn niet-leden ook van harte welkom. En zeg nou zelf, hoe leuk is het om het jaar te beginnen met een goede borrel in een toffe zaak vol met vakbroeders? 

Rosalie is écht een café van deze tijd, gelegen aan de kop van de Korte Heuvel, in de binnenstad van Tilburg. Het is er verrassend, toegankelijk en 'kei' lekker. Dus kom vooral ook meeborrelen, nieuwe mensen leren kennen, bijkletsen en vooruitblikken op het aankomende jaar. Tot dan!

  • Datum: Donderdag 19 januari van 20.00 – 23.00 uur
  • Locatie: Rosalie, Heuvel 2, 5038 CN Tilburg

Aanmelden voor de CCB Nieuwjaarsborrel

Aanmelden kan tot en met dinsdag 17 januari en uitsluitend via de site van CommunicatieClub Brabant.

Aanmelden CCB Café - Nieuwjaarsborrel 2023

12 dec 2022 392 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0

Reacties (0)


Plaats een reactie